Latitude withStyle specialiseert zich in het ontwerpen en uitvoeren van reizen op niveau.

Onze reizen zijn geen  ‘out of the box’  producties: onze service gaat erg ver om de reis van je dromen te ontwerpen. Wij ontwerpen maatwerkreizen voor gasten met hoge verwachtingen die prijs stellen op unieke reiservaringen.

Uiteraard bent je als reiziger verzekerd van een gedegen back-up; 24/7 alarm service en een wereldwijd netwerk.

René de Brouwer

Deelnemer van: VVKR

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

Latitude withStyle, een activiteit van de withStyle group of Companies, is aangesloten bij de branchevereniging VVKR.  Deze vereniging van ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme. U reist in kleine groepen of op individuele basis en overnacht in vaak authentieke accommodaties op unieke locaties.

Specialisten
De reisspecialisten die aangesloten zijn bij het VVKR onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Of dit nu een bijzondere trektocht is in de Himalaya, een wandelarrangement in Engeland, een stedentrip naar Parijs of een safari in Afrika. We vertegenwoordigen een rijk geschakeerd aanbod op vele bestemmingen.

Een bezoek aan het reisportaal, waar u zoekt op bestemming, thema en soort reis, is dan ook de perfecte start van uw vakantie.

Garantie geregeld
Alle bij de VvKR aangesloten reisorganisaties bieden een vorm van reisgarantie op hun pakketreizen, zodat u in geval van faillissement uw reisgeld terug kan claimen. Een groot aantal organisaties geeft ook op haar niet-pakketreizen garantie. Elke reisorganisatie presenteert duidelijke reisvoorwaarden, waarin u kan vinden voor welke reizen de garantie geldt.

Aangesloten bij: GGTO

Stichting Garantiefonds GGTO

Latitude withStyle, een activiteit van de withStyle Group of Companies is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO) onder nummer 1230.

Binnen de grenzen van de GGTO-garantieregeling vallen de op deze internetsite en Latitude withStyle’ gepubliceerde reizen onder de garantie van GGTO.

Garantie
De Stichting GGTO staat ervoor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt.

Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie.

Terugreis
Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen.

Advies: gezond op reis

Vaccinaties
Het is verstandig om voor vaccinaties ruim voor aanvang van uw reis (indien mogelijk enkele maanden) uw huisarts te raadplegen. Ook bij ziekte of koorts na terugkeer uit de tropen, is het nuttig om uw arts op de hoogte te stellen van uw verblijf in het buitenland.

Bent u gezond? Klimaatveranderingen, ander voedsel en lichamelijke inspanningen stellen hoge eisen aan het organisme. De medische dienstverlening is in tropische landen dikwijls niet zo goed als bij ons.

Anticiperen
WithStyle helpt u te anticiperen: reizigers die twijfelen over hun gezondheidstoestand, doen er verstandig aan om zich door een arts laten onderzoeken voor zij een reis naar de tropen maken.

Bescherming tegen tropische ziekten: reizigers kunnen in de tropen met ziekten worden geconfronteerd die bij ons zelden of nooit voorkomen.

Tips & Hints
Bij gebrek aan natuurlijke afweerstoffen zijn wij bijzonder vatbaar voor deze aandoeningen. Het is daarom noodzakelijk dat men zich beschermt door middel van inentingen en/of maatregelen van hygiënische aard.

Vervoer uw medicijnen (bij voorkeur het doktersrecept meenemen) altijd in uw handbagage.

withStyle is geen medische vraagbaak. Ga voor deskundig advies naar uw huisarts, GGD of Travel Clinic